Sådan er vi danskere:

  

 

I Danmark.... kan du få leveret en pizza hurtigere, end du kan få en ambulance.

I Danmark.... tror folk, de lever sundt, når de bestiller en dobbelt cheeseburger, en stor pommes frites og en Cola LIGHT.

I Danmark.... skal man gå helt ned bag i supermarkedet for at købe mælk og grønsager, og derefter stå i kø. Tobak og spiritus kan købes lige ved døren.

I Danmark.... bruger folk hele deres liv på at opbygge en gigantisk kapitalpensionskonto (så de kan leve fedt, når de bliver gamle), samtidig med, at de ryger, drikker og stresser sig ihjel, inden de er fyldt 60.

I Danmark.... Er bankens yderdør altid åben og bankassistenterne sidder i åbne kontorlandskaber uden panserglas, men kuglepennen ved skranken er lænket fast.

I Danmark.... Stiller man for 250.000 kr. bil i indkørslen, fordi der ikke er plads i garagen, hvor den punkterede trillebør, de slidte vinterdæk og den 12 år gamle plæneklipper er låst inde.

I Danmark.... bruger man gladelig for 10 kr. ekstra benzin for at finde en tank, hvor man sparer 8 kr. ved at tanke op.

I Danmark.... Brokker man sig over, at man skal betale 180 % afgift på en ny bil, og køber en ny bil hver tredje år.

I Danmark.... har folk, der kun forlader deres lejlighed for at arbejde og købe ind, en mobiltelefon og en fritids/ulykkes forsikring.

I Danmark.... siger regeringen, at uddannelse er nationens fremtid, selvom de skærer i universiteternes budgetter og forringer uddannelsesniveauet år efter år.

I Danmark.... beklager forældre sig over, at deres børn får for lidt motion, og køber en Playstation til dem i julegave.

Jo, det går RIGTIG godt i Danmark.